baga napisał:
norweska TV kłamie publikując materiał z rozmowy przeprowadzonej przez psycholog która chce zmusić dziecko aby przyznało się do rzeczy które nie miały miejsca VG kłamie kiedy pisze o dzieciach zabranych przez BV a w nocy na poligon aby ćwiczyły z marines a norweska prasa i TV kłamie
Wczoraj rozmawialam z moim sasiadem, ktory jest szefem BV na okolice.
Wydaje mi sie, ze on ma powiazania z Illuminati, ale nie jestem pewna. Prosze o zachowanie dyskrecji, bo wiadomosci sa dosc poufne.
Sa prowadzone negocjacje z tutejszym parlamentem w sprawie utworzenia komisji parlamentarnej, ktora ma sie zajac rozpatrywaniem nowgo prawa o BV.
Ma powstac rowniez ministerstwo BV, ktorego wladza ma byc nieograniczona.
Minister stojacy na czele tego ministerstwa ( moj sasiad ma nadzieje, ze to bedzie on ), bedzie mial wieksza wladze niz statsminister.
Prowadzone sa prace nad wytycznymi dla kazdego pracownika BV.
Podobniez dostana oni tygodniowy/miesieczny/roczny plan odlowu dzieci. Maja sie koncentrowac nad polskimi, lotewskimi i wegierskimi dziecmi robotnikow budowlanych.
Inteligencje pracujaca maja oszczedzac, gdyz jest to element niepewny genetycznie.
Jezeli taki pracownik nie wykona planu, zostanie z pracy nagannie zwolniony. Wydaje mi sie to sluszne, bo jezeli zarabia sie milinony, to trzeba wykonywac plany i zalozenia ideologiczne.
Wiadomo od dawna ( ostatnie, szeroko prowadzone badania naukowe na Lotwie ) iz genetycznie ma Norwegia problemy ze swoja populacja.
Rodza sie jedynie dzieci z szeregiem chorob typu aspargis, doln, acdc/adhd itp.
Jedynie zdrowa, rzeska krew polskiego budowlanca z terenow polnocno-wschodnich i poludniowych moze uratowac przyszlosc tego zdesperowanego kraju. W ostatecznosci moze byc krew lotysza lub wegra, ale nie jest ona tak dobra.
Niestety, nie tylko dzieci beda zagrozone.
Jest plan rozszerzenia dzialalnosci BV na mlodziez do 35 roku zycia.
Zdrowe elementy populacji zagranicznej beda mogly zostac zatrzymane i naklaniane do odbywania stosunkow sexulanych z wybranymi reprezentantkami BV. W razie odmowy, bedzie przymus bezposredni.
Dzieci beda umieszczane w placowkach BV, ale przymus alimentacyjny bedzie spoczywal na wytypowanych rozplodzicielach.
Jak widzicie, moi drodzy, ida ciezkie czasy.
Ja juz wczoraj spakowalam walizki. Mam plany emigracji do Arabii Saudyjskiej.
Tam reguly sa jasne. Kobieta i dzieci naleza do mezczyzny. Nie do rzadu.